ПЕТКО РОСЕН
........................................................................................................................................................
Добре дошли в нашия сайт !
Прием на ученици  - 1 клас
Прием на ученици  - 9 клас
НОВО ЗОП
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
1
2
3
Проекти, стипендии
Спорт, състезания
Учебници, ваканции
актуално за училището
важни съобщения
Архив новини
na4alobg.com              Copyright © 2014
ВИКТОРИНА ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА УЧИЛИЩЕТО
     На 15 октомври нашето училище отбелязва патронния си празник. На този ден преди 134 години в странджанското село Ковчас (дн. в Турция) се ражда Петко Чорбаджиев - бъдещия писател и общественик Петко Росен.
По случай празника в обновената Актова зала на училището се проведе традиционната викторина за живота, творческия литературен път и обществено-политическата дейност на Петко Росен.
За хубавото настроение допринесе музикалния поздрав поднесен от вокална група „Росена” с ръководител г-жа Росица Дукова.
Във  викторината за пръв път се състезаваха не два, а три отбора - V „а”, V „б” и V „в” клас.
Участниците демонстрираха задълбочено познаване на живота и делото на нашия патрон - Петко Росен и завидно ораторско майсторство. След интересна словесна надпревара и интерактивна игра победител стана отборът на V „а” клас в състав: Събина Господинова, Борислав Бориславов, Матей Дойнов и Петя Иванова.
Виж всички снимки
ВИКТОРИНА ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА УЧИЛИЩЕТО ВИКТОРИНА ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА УЧИЛИЩЕТО ВИКТОРИНА ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА УЧИЛИЩЕТО ВИКТОРИНА ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА УЧИЛИЩЕТО ВИКТОРИНА ПО СЛУЧАЙ ПРАЗНИКА НА УЧИЛИЩЕТО
СРЕДНО УЧИЛИЩЕ ГР. БУРГАС